Nyhet - medieträning med retorik nu som onlineutbildning!

Vi erbjuder nu webbaserad medieträning, individuellt och i mindre grupper. Träningskonceptet är speciellt framtaget för att fungera online och anpassas naturligtvis efter dina behov och önskemål. I våra medieträningsprogram samarbetar vi med en erfaren tv-journalist med mångårig erfarenhet av medieträning.

 

Triangulum lägger nu om alla sina utbildningar och träningsprogram och anpassar dem till online.

 

Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer omhur vi kan hjälpa dig i din kommunikation.

Vådan av att använda floskler i intervjuer - vår senaste video!

Se vår nya video om webbaserad medieträning och retorik!

Välkommen till Triangulum!

Hos Triangulum finner du expertstöd för din affärskommunikation på engelska. Vi coachar, utbildar och tränar i presentationsteknik, avancerad affärsengelska, förhandlings- och säljstrategi, att möta media och i kommunikationsstrategier vid krishantering.

 

Om du arbetar i en internationell miljö och använder engelska i dina kontakter med kunder, samarbetspartners och medarbetare hjälper vi dig att utveckla din kommunikativa kompetens.

 

Vi har mångårig erfarenhet av  att jobba med internationella företag, universitet och högskolor, statliga myndigheter, politiker och företagsledare. Vi samarbetar dessutom med experter inom olika områden såsom amerikansk- och kinesiskt affärskultur och journalistik, för att nämna några.

 

Vi hjälper dig med din affärskommunikation på engelska men coachar, utbildar och tränar självklart även på svenska, om du skulle föredra det.


Våra värderingar

Vi är övertygade om att förmågan att kommunicera väl - vare sig det handlar om retorik, presentationsteknik, affärsengelska, försäljning eller att möta media -  utgör grunden för framgångsrika företag och organisationer. God kommunikation skapar möjligheter till samförstånd och minskar risken för missförstånd och konflikter.

 

Vi tror att det finns mer som förenar oss än vad som skiljer oss åt och att förståelse för interkulturella relationer är nödvändig för att driva framgångsrika företag och organisationer. Vi inser också att det finns hinder som måste övervinnas. Vi kan hjälpa dig att göra det och se till att du når nästa nivå i din kommunikation - det är därför Triangulum finns.


Vi på Triangulum

 

Carola har jobbat som försäljningschef i flera länder och har lång erfarenhet av internationella affärsrelationer. Hon behärskar flera språk och talar flytande engelska och spanska.

 

 


 

Mike har undervisat och tränat i affärsengelska på högsta nivå inom svenskt näringsliv och förvaltning. Han har studerat journalistik och internationella relationer vid University of Lincoln i Storbritannien.

 


 

Hans har drygt tjugo års erfarenhet av att undervisa och träna i retorik och presentationsteknik. Han har bland annat undervisat i retorik vid Lunds universitet, KTH och Karolinska institutet.

 


Triangulums utbildningar och träningsprogram 

Triangulum utbildar tränar och coachar både på engelska och svenska. Vi jobbar föredträdesvis med presentationsteknik, retorik, affärsengelska och säljkommunikation. Genom våra samarbeten kan vi också erbjuda utbildningar  i medieträning, interkulturell kommunikation, förhandling och krishantering.

 

Nyhet! Triangulum erbjuder anpassade träningsprogram i svenska som andraspråk för utländska chefer och ledare. I samråd med våra klienter går vi igenom behov, inriktning och målsättning för träningen och utformar ett specialanpassat träningsprogram utifrån de specifika förutsättningarna. Vi ger våra klienter möjlighet till snabb språkinlärning med inriktning på språkriktighet och uttal.

 

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig i din kommunikation!